Συνάντηση Γιώργου Τσίγκα και Μάνθου Σκύφτα στο Κ.Υ Καλαμπάκας

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Μονάδας και γιατρό κ. Μάνθο Σκύφτα

0 266

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Μονάδας και γιατρό κ. Μάνθο Σκύφτα

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Μονάδας και γιατρό κ. Μάνθο Σκύφτα και το προσωπικό του Κέντρου, επισκέφθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γιώργος Τσίγκας.

Ενημερώθηκε για το επίπεδο λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, καθώς και για τις ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν ούτως ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του, έτσι ώστε να είναι ελάχιστοι οι ασθενείς που θα χρειάζονται να διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο κ. Τσίγκας εστίασε στην αναγκαία συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των γιατρών των Κέντρων Υγείας και της Περιφέρειας για να μπορέσουν να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, αλλά και προμήθειας αναγκαίου εξοπλισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Τσίγκας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδίασε και υλοποίησε μέσω ΕΣΠΑ έργα στον τομέα υγείας, πρόνοιας και κοινωνικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 47 εκ. ευρώ

Ο κ. Σκύφτας σημείωσε ότι το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και των Περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας και περίθαλψης και γίνονται προσπάθειες για καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr