Νέα από το Shidokan Καλαμπάκας

Το Shidokan Καλαμπάκας με τον προπονητή του Χρήστο Καραγεώργο 3 Dan συμμετείχε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο Βόλο,

0 474

Το Shidokan Καλαμπάκας με τον προπονητή του Χρήστο Καραγεώργο 3 Dan συμμετείχε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο Βόλο,

Το Shidokan Καλαμπάκας με τον προπονητή του Χρήστο Καραγεώργο 3 Dan συμμετείχε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο Βόλο, υπό την καθοδήγηση του αρχηγού Λήο Κατσούρα 7 Dan, στην κοινή αγωνιστική προετοιμασία του Ελληνικού Shidokan καράτε, σ’ ένα 3ωρο κουραστικό πρόγραμμα προετοιμασίας αντοχής, τεχνικής και φιλικών αγώνων, για τη επικείμενη συμμετοχή του στα πρωταθλήματα υπό την εποπτεία Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε που πρόκειται να διεξαχθούν, αρχικά στις 22 Μαρτίου του πανελλήνιου Shinkyokushin Hellas στο Βόλο και στους επόμενους μήνες του kyokushinkai και φυσικά του Ελληνικού Shidokan καράτε.

Οι αθλητές του Shidokan Καλαμπάκας συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους συμμετέχοντας σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ. Βασική επιδίωξη των ενασκούμενων στο Σίντοκαν καράτε, αν θέλουν να έχουν σημαντικά αποτελέσματα, είναι η αρμονική ανάπτυξη και συνεργασία των σωματικών και των πνευματικών παραγόντων του ανθρώπου και για να το πετύχουν αυτό χρειάζεται συνεχή ατομική προσπάθεια, υπομονή, επιμονή καθώς και αυτοπειθαρχία.

Η σωστή εκπαίδευση θα του δώσει με τα χρόνια την τεχνική, η τεχνική την τέχνη και η τέχνη τη φιλοσοφία – έναν τρόπο ζωής.

Είναι μια φιλοσοφία που οδηγεί με τον αυτοέλεγχο στην αυτογνωσία. Η προπόνηση γίνεται με ρεαλιστικό τρόπο δίνοντας έμφαση στην αντοχή, στην ψυχική διάθεση και την σωστή και αποτελεσματική τεχνική του εκάστοτε αθλητή, εκφράζοντας τη εσωτερική δύναμή του σε τυχόν πραγματική κατάσταση, εάν κάποτε τύχει και βρεθεί. Αξίζει να αναφερθεί η επιτυχία του προπονητή του Shidokan Καλαμπάκας, όπου απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (1η θέση) στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις νέων διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε που αναρτήθηκαν στο site της ομοσπονδίας της.

Παραθέτουμε βίντεο από την προετοιμασία των αθλητών στο Βόλο.

shidokan 26shidokan 27shidokan 31shidokan 32shidokan 36shidokan DSC 0109shidokan fight 1shidokan mawashi miky

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr