«Γυμνή» ποδηλατοδρομία κατά της αλόγιστης χρήσης Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη

H πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία γυμνιστών ενάντια στην αλόγιστη χρήση του Ι.Χ. και υπέρ της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι γυμνιστές δεν ήταν και τόσο γυμνοί, λόγω εισαγγελικής εντολής, την οποία αγνόησε ένας ποδηλάτης ο οποίος και συνελήφθη.

0 537

H πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία γυμνιστών ενάντια στην αλόγιστη χρήση του Ι.Χ. και υπέρ της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι γυμνιστές δεν ήταν και τόσο γυμνοί, λόγω εισαγγελικής εντολής, την οποία αγνόησε ένας ποδηλάτης ο οποίος και συνελήφθη. H πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία γυμνιστών ενάντια στην αλόγιστη χρήση του Ι.Χ. και υπέρ της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι γυμνιστές δεν ήταν και τόσο γυμνοί, λόγω εισαγγελικής εντολής, την οποία αγνόησε ένας ποδηλάτης ο οποίος και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές στην πλειοψηφία τους, λόγω της εισαγγελικής εντολής, παρέλασαν ημίγυμνοι, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματος τους και βάφοντας το υπόλοιπο με διάφορα πολύχρωμα σχέδια.

Σε απόσταση εκατό μέτρων από την αφετηρία της πορείας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, στην είσοδο της πόλης, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για λίγη ώρα τους ποδηλάτες και συνέλαβαν έναν ποδηλάτη με αδαμιαία περιβολή.

Η πορεία συνεχίστηκε κανονικά μέχρι τον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια οι ποδηλάτες επέστρεψαν και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, με αίτημα την απελευθέρωση του συλληφθέντα, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr