Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτυ

0 316

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτυ

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο κέντρο Belvedere. Πραγματικά η προσέλευσή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ήταν τόσο αναπάντεχα μεγάλη, διπλάσια απ’ όση περιμέναμε! Γι’ αυτό το λόγο οφείλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε και το κατάστημα που, αν και δεν ήταν προετοιμασμένο, κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βραδιάς.

Τα έσοδα του συλλόγου θα διατεθούν, όπως και ως τώρα γινόταν, για τη χρηματοδότηση άλλων δράσεων μας καθώς και για την κάλυψη αναγκών του σχολείου αποκλειστικά προς όφελος των παιδιών του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα που παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, πρόθυμα μας προσέφεραν τα δώρα τους στηρίζοντας έτσι το έργο μας.

«Καλές Απόκριες!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr