Στα Τρίκαλα ο Αμερικανός Πρόξενος της Θεσσαλονίκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε σήμερα,

0 329

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε σήμερα,

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε σήμερα, ο Αμερικανός Πρόξενος της Θεσσαλονίκης κ. Robert Sanders, παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τσίγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μιχαλάκης μετέφερε στον κ. Sanders τους θερμούς χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και εν συνεχεία τον ενημέρωσε διεξοδικά για την πόλη και το Νομό Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα τον ενημέρωσε για τα έργα που έχουν γίνει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπως οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι Τρικάλων – Λάρισας και Τρικάλων – Καλαμπάκας, ο υπό κατασκευήν δρόμος Τρικάλων – Πύλης, ο Ε-65.

Επίσης ο κ. Μιχαλάκης τον ενημέρωσε για τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα τυης πόλης των Τρικάλων όπως τον παραδοσιακό οικισμό Βαρούσι, το Φρούριο της πόλης με το ιστορικό ρολόι και άλλα, αλλά και τις ομορφιές του Νομού Τρικάλων, γενικότερα, όπως η Μοναστική Κοινότητα των Μετεώρων, η οποία ελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου το οποίο κατακλύζεται τους χειμερινούς μήνες από τους λάτρεις του σκι και όχι μόνο, την Πύλη και την Καλαμπάκα με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορίας πέτρινα τοξωτά γεφύρια που κάποτε συνέδεαν τη Θεσσαλία με την Ήπειρο.

Παράλληλα τονίστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη η άριστη ποιότητα των τοπικών προϊόντων και υπογράμμισε ότι στο Νομό δραστηριοποιούνται αρκετές γαλακτοβιομηχανίες που παράγουν πάρα πολλά προϊόντα και παράλληλα φέτα ΠΟΠ.

Τόσο ο Αμερικανός Πρόξενος, όσο και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν ότι θα υπάρξει μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr