Με επιτυχία ο χορός της ΦΑΤΑ – Βραβεύτηκε η Πρόεδρος Αποστολία Κούτσια και επιτυχόντες μαθητές

Βραβεύσεις, κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και διασκέδαση μέχρι το πρωί είχε η εκδήλωση της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας

0 509

Βραβεύσεις, κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και διασκέδαση μέχρι το πρωί είχε η εκδήλωση της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας

Βραβεύσεις, κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και διασκέδαση μέχρι το πρωί είχε η εκδήλωση της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας σε κοσμικό κέντρο των Τρικάλων που έγινε το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου της ΦΑΤΑ Αποστολίας Κούτσιας, που αφού έδωσε τις ευχές της για το νέο έτος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με ξεχωριστό τρόπο ο Σύλλογος, διδάσκει με την συμμετοχή, την αλληλεγγύη, την υπομονή, την συναίνεση, την ομαδικότητα και την επιστροφή στις “ρίζες” της παράδοσης, ότι μπορούμε να ωθήσουμε τους εαυτούς μας στην επίτευξη προσωπικών στόχων και να προστατεύσουμε καλύτερα την ζωή μας, ατενίζοντας ένα καλύτερο αύριο.

Ας ασπασθούμε τις διδαχές και τις αξίες της αδελφότητάς μας και να αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας ότι μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας».

Στην συνέχεια, υπήρξε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, χαιρετισμοί επισήμων και ακολούθησε βράβευση της Προέδρου του Συλλόγου από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων Μιχάλης Μαγειρίας, ο οποίος, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στις δράσεις της ΦΑΤΑ, ενώ μίλησε και στα …Βλάχικα καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Στην εκδήλωση, βραβεύτηκε η Αλεξάνδρα Χύμα του Δημητρίου για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κορασίδων, αλλά και οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι εξής:

1. Γιώργος Μπακάλης (Μηχανικών Ηλεκτρολόγων ΑΤΕΙ Λάρισας)

2. Κωνσταντίνα Τσιλομήτρου (Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας

3. Δάφνη Ζιώγα (Χημικό Πατρών)

4. Μαρία-Νεφέλη Μαυρομμάτη (Τεχνών Ήχου και Εικόνας Κέρκυρα)

5. Γεώργιος Αλεξίου (Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πολυτεχνείου Πάτρας

6. Αθανασία Χύμα (Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας)

7. Ευαγγελία Σαμαρά (Φιλοσοφικό Παιδαγωγικό και Ψυχολογίας Αθήνα)

8. Χαρίλαος Γιαννίτσης (Ιατρική Θεσσαλονίκης)

9. Βάϊα-Στυλιανή Ντέρη (Νηπιαγωγών Ιωαννίνων)

10. Γεώργιος Μπίχτας (Ελληνική Φιλολογία Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)

11. Ελευθερία Μουστάκα (Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων).

fata 68535fata 68536fata 68538fata 68540fata 68543fata 68544fata 68545fata 68546fata 68547fata 68548fata 68549fata 68558fata 68559

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr