Ευχαριστίες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την επιτυχία του χορού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας ευχαριστεί
ιδιαιτέρως όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία

0 229

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας ευχαριστεί
ιδιαιτέρως όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας ευχαριστεί του Χριστουγεννιάτικου χορού μας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ 7 Δεκεμβρίου στο κέντρο Πολύζος.

Θέλουμε να διαβιβάσουμε τιε ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο τις πόλης μας κύριο Σακελαρίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κύριο Θοδωρή Αλέκο και Γιάννη Ζαρόπουλο, που τίμησαν τον χορό μας, τον Διευθυντή του σχολείου μας κύριο Κωνσταντίνο Πρεβέντη και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου που στήριξαν την προσπάθεια μας και βέβαια τους γονείς και φίλους του σχολείου μας που με το δυναμικό τους παρόν παρόλο τις δύσκολές εποχές που ζούμε ολοκλήρωσαν την επιτυχία αυτής της προσπάθειας που έχει απώτερο σκοπό το καλό των παιδιών μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εμπόρους της πόλης μας ,τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις Κυρίες Κατερίνα Τσίκαρη, Μαίρη Μπούρα και Βίκυ Ταρατόρα που με τις προσωπικές τους δημιουργίες ενίσχυσαν τον χορό μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας .

Σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ υγεία και ευτυχία και ο καινούριος χρόνος να πραγματοποίηση όλες τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr