Πτώμα στην Τουρκία ερευνάται αν έχει σχέση με τον αγνούμενο συντοπίτη μας στη Ρόδο

Στην Ρόδο βρίσκονται συγγενείς του αγνοημένου εκπαιδευτικού από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την ημέρα της θεομηνία που έπληξε το νησί.

0 320

Στην Ρόδο βρίσκονται συγγενείς του αγνοημένου εκπαιδευτικού από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την ημέρα της θεομηνία που έπληξε το νησί.

Στην Ρόδο βρίσκονται συγγενείς του αγνοούμενου εκπαιδευτικού από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την ημέρα της θεομηνία που έπληξε το νησί.

Στην ιστοσελίδα rodosalarm διάβασαμε και μεταφέρουμε την πιθανή εξέλιξη του θέματος για το οποίο γίνονται ακόμα έρευνες. Μεταφέρουμε τα παρακάτω γραφόμενα…

Επιβεβαιώνεται και επίσημα τόσο από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου όσο και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για να διαπιστωθεί αν ο νεκρός που βρέθηκε στην περιοχή της Ντσάντα της Τουρκίας είναι ο αγνοούμενος καθηγητής ή όχι.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί συνηγορούν σε μεγάλο ποσοστό ότι ίσως πρόκειται για τον αγνοούμενο καθηγητή, αλά αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βεβαιότητα, καθώς δεν έχει γίνει ταυτοποίηση.

Μόλις φθάσει ηλεκτρονικά η φωτογραφία του νεκρού από το Λιμεναρχείο της Ντάτσα στο Λιμεναρχείο της Ρόδου, θα κληθούν για ταυτοποίηση ο αδελφός και η αδελφή του αγνοούμενου που ήρθαν στη Ρόδο από τα Τρίκαλα το Σάββατο, καθώς και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Παραδεισίου.

Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο νεκρός ύστερα από τρεις μέρες μέσα στη θάλασσα, γεγονός καθοριστικό για την ταυτοποίηση του νεκρού με βεβαιότητα.

rodosalarm.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr