Από το ΣΚΑΙ καταδίκασε ο Κώστας Σκρέκας την δολοφονία των δυο μελών της Χρυσής Αυγής

Από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά καταδίκασε ο Κ Σκρέκας τη άνανδρη δολοφονία των 2 νέων ανθρώπων

0 337

Από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά καταδίκασε ο Κ Σκρέκας τη άνανδρη δολοφονία των 2 νέων ανθρώπων

Από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά καταδίκασε ο Κ Σκρέκας τη άνανδρη δολοφονία των 2 νέων ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό του τρίτου και τόνισε ότι πρέπει όλη η πολιτική σκηνή σύσσωμη να καταδικάσει βροντερά τη βία από όπου και αν προέρχεται και όποιον και αν στοχεύει.

Ανέφερε ότι τούτη την ώρα προέχει να αντιμετωπίσουμε το θέμα με περισσή σύνεση και υπευθυνότητα και να μην αφήσουμε τον οποιοδήποτε επιβουλεύεται την Ελλάδα να πετύχει το στόχο του.

Συμπλήρωσε επίσης με το συγκινητικό παράδειγμα της πονεμένης μάνας του τρίτου παιδιού που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο, που παρόλο τον πόνο και την απελπισία της προέτρεψε τον κόσμο σε ομόνοια και ενότητα καθώς όπως είπε σε όλους τους Έλληνες κυλάει το ίδιο αίμα.

Η μάνα αυτή έδειξε τη μεγαλοψυχία και το κουράγιο που έχουν μέσα τους οι Έλληνες ΠΟΥ τους κάνει να αντιμετωπίζουν τις πιο δραματικές στιγμές.

Αυτό το παράδειγμα ας το ακολουθήσουμε όλοι μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr