Θέμα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης της Καλαμπάκας, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καλωδίων οπτικών ινών για τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε., στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «FTTH – ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α».
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αποφασίζει:
1. Την προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, επί της οδού Ιωαννίνων του Δήμου Μετεώρων και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Μετεώρων έως τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου (κατεύθυνση προς την οδό Ηπείρου), για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «FTTH ΑΚ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α», για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. από την εταιρεία «ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε.», για το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 28/08/2026 έως και Σάββατο 29/08/2026 & από Δευτέρα 31/08/2026 έως και Σάββατο 05/09/2026, κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 & 17:00 έως 19:00.
Επισημαίνεται η τήρηση των διατάξεων της Α.Δ. 3/96 και Α.Δ. 3Α/98 «Μέτρα για την τήρηση της κοινής ησυχίας», ως ισχύουν έως σήμερα.
2. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται εκ περιτροπής από το εναπομείναν τμήμα της οδού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και τη σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού. Μετά το πέρας των εργασιών της κάθε ημέρας, η κίνηση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς θα πραγματοποιείται κανονικά.
3. Με μέριμνα κι ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες και σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου, ρύθμιση κυκλοφορίας, εξυπηρέτησης ατόμων Μ.Ε.Α. κ.λπ.
4. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.





