Συνεργασία Α.Σ Μετέωρα – ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επίπεδο Ακαδημιών

Τα Μετέωρα θα συνεργαστούν με τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Ακαδημιών με στόχο η Ακαδημία του σωματείου να είναι ακόμα καλύτερη.

0 359

Τα Μετέωρα θα συνεργαστούν με τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Ακαδημιών με στόχο η Ακαδημία του σωματείου να είναι ακόμα καλύτερη.

Σε επίπεδο Ακαδημιών θα συνεργαστούν τα Μετέωρα με τον Παναθηναϊκό  με στόχο η Ακαδημία του σωματείου της πόλης μας να είναι ακόμα καλύτερη.

Σε επικοινωνία που είχε το Kalabakacity.gr με τον υπεύθυνο τύπου του ΑΣ Μετέωρα, Βασίλη Μπακάλη μας ανέφερε πως για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην πόλη ο πρόεδρος του δικτύου των Ακαδημιών που συνεργάζεται ο Παναθηναϊκός σε όλη την Ελλάδα, Γιώργος Καπουράνης με τον οποίο συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ένα δίκτυο συνεργασίας με άλλες 60 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα. Η Αθηναϊκή ομάδα θα παρέχει τεχνογνωσία και άλλες παροχές στα Μετέωρα τα οποία από την πλευρά τους δεν θα έχουν καμία ουσιαστικά δέσμευση και δεν πρόκειται να πληρώσουν τίποτα όπως συμβαίνει με άλλες αντίστοιχες συνεργασίες άλλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να φιλοξενεί και να δοκιμάζει ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, τα οποία παιδιά θα έχουν το δικαίωμα αν επιθυμούν να δοκιμάζονται και σε άλλες ομάδες. Δηλαδή δεν θα δοκιμάζονται μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά και από άλλη ομάδα.

Κι όπως είπε και ο κ. Καπουράνης κύριος στόχος είναι η Ακαδημία των Μετεώρων να τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα και ύστερα όποιος ξεχωρίζει να πάει και παραπέρα.

Με άλλα λόγια τα παιδιά της Ακαδημίας των Μετεώρων πάντα θα παρακολουθούνται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε μόνιμη βάση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr