Τραγωδία στην Καρδίτσα: 46χρονος δρομέας πέθανε κατά τη διάρκεια του 9ου Πλαστήριου Δρόμου

0 1

Θλίψη προκάλεσε στην Καρδίτσα ο θάνατος ενός 46χρονου δρομέα κατά τη διάρκεια του 9ου Πλαστήριου Δρόμου, όταν κατέρρευσε ενώ συμμετείχε στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Ο άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, με διασώστες και πλήρωμα ασθενοφόρου να σπεύδουν άμεσα στο σημείο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο δρομέας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειες, ο 46χρονος κατέληξε λίγο αργότερα.

Μετά το τραγικό περιστατικό, οι διοργανωτές αποφάσισαν τη ματαίωση της συνέχειας του αγώνα, καθώς και των απονομών των μεταλλίων, σε ένδειξη πένθους.

Το γεγονός έχει βυθίσει στη θλίψη την τοπική κοινωνία και την αθλητική κοινότητα, καθώς πρόκειται για έναν θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος συμμετεχόντων και θεατών.

Npress.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr