Οι… όμορφες μέρες της ξεγνοισιάς και των ‘διακοπών’ είναι γλυκιά ανάμνηση κι έτσι η επιστροφή για τους μαθητές στις τάξεις είναι γεγονός!
Του Χρ. Πίσσα
Μαζί με την επανέναρξη των σχολικών δραστηριοτήτων, αυτό το ΣΚ είχαμε επανεκκίνηση και στην αθλητική μπασκετική δράση.
Την Κυριακή, η U-14 της Ακαδημίας του Α.Ο. Καλαμπάκας μετέβη στο Μουζάκι για να παίξει με το αντίστοιχο τμήμα του τοπικού ‘Γ. Πασιαλή’΄.
Οι αθλητές του K-Span μετά την πασχαλινή ραστώνη, κλήθηκαν να παρουσιαστούν έτοιμοι…
Όμως οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι κι έτσι αγωνιστικά περιόρισαν τις όποιες φιλοδοξίες των ‘κιτρινομπλέ’΄.
Παίζοντας με ζήλο, επικράτησαν με ευρεία διαφορά (80-51).
Για την U14 του ΑΟΚ, με τη…. ‘συρρικνωμένη’ σύνθεση, έπαιξαν: Σιούτας Ε., Κουρέλης Λέαν., Σπανός Διον., Τσαραπατσάνης Ηλ., Ντελλής Α., Σιούτας Π., Μαυρίκος Κ., Κάλφας, Κακούσιος, Νάκας.
* Το ηλιακό τμήμα U-12 δεν έδωσε κάποιο παιχνίδι, αφού είχε ρεπό.
Τώρα, σύμφωνα με το αγωνιστικό καλεντάρι για το προσεχές Σάββατο 2 Μάη, είναι προγραμματισμένες εκτός έδρας συναντήσεις, ήτοι:
( U-12, Αθλητική Ένωση Τρικάλων – Α.Ο.Κ. (στο Κατσιμήδειο κλειστό της Μπάρας)
( U-14, Ολυμπιακός – Α.Ο.Κ. (στο ΕΑΚ Καρδίτσας, παλιό κλειστό).
Πιθανότατα, κάποιο από τα δύο ματς θα μετακινηθεί για την Κυριακή 3/5.





