Ο Δημήτρης Γκανούλης σχολιάζει…

Ο κ. Δημήτρης Γκανούλης, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καλαμπάκας, σχολιάζει με τον δικό του έξυπνο τρόπο τις εξελίξεις στην χώρα μας.”

0 547

Ο κ. Δημήτρης Γκανούλης, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καλαμπάκας, σχολιάζει με τον δικό του έξυπνο τρόπο τις εξελίξεις στην χώρα μας.”

Ο κ. Δημήτρης Γκανούλης, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καλαμπάκας, σχολιάζει με τον δικό του έξυπνο τρόπο τις εξελίξεις στην χώρα μας.

Διαβάστε παρακάτω…

“Δημοσιογραφικοί κύκλοι” καταγγέλουν τροχονόμο γιατί δεν έκοψε κλήση στον οδηγό ασθενοφόρου που μετέφερε ετοιμοθάνατο για… υπέρβαση ορίου ταχύτητος.

Το μαθαίνουν οι δανειστές και ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση την επιστροφή των χρημάτων, δεν μας δανείζουν πλέον γιατί δεν κάνουμε σωστή διαχείριση.
Η κυβέρνηση δια στόματος Παπανδρέου ζητάει την οικονομική στήριξη από ΕΟΚ. Με το που λέει “Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα” τον στέλνουν στο ΔΝΤ.
Εξαπολύεται ένας ψυχολογικός πόλεμος προκειμένου να κατασταλεί προληπτικά κάθε αντίσταση του ελληνικού λαού καλλιεργώντας συναίσθημα συλλογικής ενοχής και ταπείνωσης το χρέος αποκτά όχι μόνο οικονομική αλλά και ηθική διάσταση.
Ώστε τα μνημόνια να θεωρούνται σκληρή αλλά λυτρωτική τιμωρία για ένα έθνος τεμπέληδων και απατεώνων.
Με απόφαση της Τρόικας και τη συγκατάθεση της κυβέρνησης Σαμαρά μειώνεται ο μισθός των τροχονόμων, οδηγών και εν γένει όλων των υπαλλήλων δημοσίων και ιδιωτικών.
Απολύεται ο τραυματιοφορέας και γενικότερα άλλοι 150.000 σαν μη χρειαζούμενοι.
Εφόσον μας στηρίζουν οικονομικά μας υποχρεώνουν να αγοράσουμε καινούρια ασθενοφόρα ώστε να μπορούν να διαθέσουν την παραγωγή, διαφορετικά πως να μας δανείζουν.
Επειδή ο ασθενής τη γλίτωσε άρα οι γιατροί κάνουν καλά τη δουλειά τους μείωση αποδοχών και στέρηση ιατρικού εξοπλισμού για να πεθαίνει και κανένας.
Ο ασθενής επειδή ήταν άνεργος καταδικάζεται σε ανεργία εφ’ όρου ζωής με την προϋπόθεση να πληρώνει φόρους.
Οι δανειστές τέλος ψάχνουν να βρουν τους δημοσιογράφους που έβγαλαν την είδηση να τους βραβεύσουν και επειδή κανένας δεν ομολογεί υποχρεώνουν την κυβέρνηση να κλείσει την ΕΡΤ και να απολυθούν οι εργαζόμενοι.

Δημητριος Γκανούλης – Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr