Εθελοντική Στράτευση Γυναικών – Αιτήσεις και Προνόμια

0 222

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στην Αλεξανδρούπολη μίλησε χθες βράδυ, με τηλεφωνική παρέμβαση, ο δημοσιογράφος Ηλίας Προύφας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ανέλυσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και τις διεθνείς εξελίξεις που επηρεάζουν το ευρύτερο περιβάλλον ασφάλειας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ζήτημα της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών, ένα μέτρο που ήδη ξεκίνησε να εφαρμόζεται στη χώρα μας και συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον.

Όπως επισημάνθηκε, ο αριθμός των αιτήσεων από γυναίκες έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περίπου 100 διαθέσιμες θέσεις, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική και την απήχηση του μέτρου.

Οι εξελίξεις αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αλλαγών και προσαρμογών που βρίσκονται σε εξέλιξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρησιακής τους λειτουργίας και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr