Καλαμπάκα: Αυτοψία του Υπ. Χρήστου Δήμα στον Ε65 – Συνάντηση με αντιδημάρχους – Τον Ιούνιο 45 χλμ. στην κυκλοφορία
Σήμερα ο Υπουργός κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Βόρειου Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία των εργασιών και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου υποδομής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου έξω από την Καλαμπάκα, είχε συνάντηση με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παπάντο, Καραθανάση, Χαλατσάκη και Καραπέτσα. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη του έργου του Ε65, καθώς και διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο Κηπουρειό εκεί όπου θα συνδεθεί με την Εγνατία, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από τους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και άλλους παράγοντες της περιοχής, ανακοίνωσε πως το έργο έχει φτάσει στο 93% της κατασκευαστικής του ολοκλήρωσης.
Ραντεβού τον Ιούνιο για το Καλαμπάκα – Γρεβενά
Σύμφωνα με τον κ. Δήμα, και με πληροφορίες του epiruspost.gr το χρονοδιάγραμμα παραμένει σταθερό παρά τις τεχνικές προκλήσεις. «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούνιο θα δοθούν στην κυκλοφορία τα 45 χιλιόμετρα που ενώνουν την Καλαμπάκα με τα Γρεβενά», δήλωσε ο Υπουργός. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πρόσφατα κατολισθητικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν, διαβεβαιώνοντας πως η κατασκευάστρια εταιρεία τα αντιμετωπίζει με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή οδική ασφάλεια.





