Η Ακαδημία Χορού Τέρψις χορογραφεί τις δεκαετίες 80s – 90s στις 2 Ιουνίου

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.

0 338

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.

Σας καλούμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι Σταδίου), για να παραβρεθείτε σ’ένα μοναδικό σόου, χωρίς προηγούμενο!

300 και πλέον χορευτές – ερμηνευτές θα δείξουν το χορευτικό τους ταλέντο και 63 χρυσές επιτυχίες των δεκαετιών 80 & 90 χορογραφημένες από τους 15 έμπειρους δασκάλους της Ακαδημίας, σας υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα! Lambada, Fame, Dirty Dancing, Jump, Πότε Βούδας πότε Κούδας, Τα κορίτσια ξενυχτάνε, Παραδώσου λοιπόν, It’s raining men, Conga, Freestyler κ.α. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι…!

Η δεκαετία του ’80 είναι η δεκαετία των πρώτων βιντεοκλίπ, του μουσικού καναλιού MTV που μεταδίδει μουσικά βίντεο σε 24ωρη βάση και των ποπ ειδώλων που αναδείχτηκαν εξαιτίας αυτού. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του ’80 θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Ήταν μια εποχή όπου η dance και hip hop μουσική δημιουργούσαν ένα εκρηκτικό pop αποτέλεσμα. Αυτή η δεκαετία έκανε τη μουσική τρόπο ζωής, συνδυάζοντας τον τρόπο ντυσίματος αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς.

Τα 90s ήταν και θα παραμείνουν για πολλούς η δεκαετία που σημάδεψε τη ζωή τους, καθόρισε την μετέπειτα πορεία τους και οι επιρροές της βρίσκουν αντίκρισμα μέχρι και τώρα. Μουσικά, ήταν δέκα χρόνια που, μετά την δεκαετία των 80s, άλλαξαν τα πράγματα, με καινούργια συγκροτήματα, νέα μουσικά είδη, νέα είδωλα και άφησαν μια γλυκιά γεύση και έντονες αναμνήσεις. Η ραπ μουσική ωρίμασε, βγήκε από το περιθώριο και αναγνωρίστηκε, ακούσματα από όλον τον κόσμο ήρθαν και στην χώρα μας, ενώ η hip hop και η R&B μουσική έκλεψαν την παράσταση. Πολλά πετυχημένα ροκ συγκροτήματα σχηματίστηκαν στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο. Επίσης πολλοί νέοι καλλιτέχνες της εποχής πειραματίστηκαν με την ποπ και ηλεκτρονική μουσική που μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα.

Κάθε εποχή και είδος μουσικής είναι διαφορετικό και η διαφορετικότητα αυτή είναι που ενέπνευσε την Ακαδημία φέτος να σχεδιάσει και να δημιουργήσει κοστούμια ξεχωριστά και ιδιαίτερα για κάθε τμήμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε χορογραφίας.

Οι χορευτικές ομάδες της Ακαδημίας θα ταξιδέψουν τους θεατές με ρυθμούς latin, hiphop, break dance, salsa, oriental, zumba, δημιουργικό και παραδοσιακό χορό κ.τ.λ.
Τη βραδιά θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού (Βασιλειάδες) και Δημήτρης Μακαλιάς (Κάψε το σενάριο). Guest dance performance απο το μοντέλο -χορευτή Στέφανο Μιλάτο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την στήριξή τους!!!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους

terpsis11

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr