Περιορισμοί της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Καλαμπάκας σήμερα κατά την περιφορά των Επιταφίων

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

0 402

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

1. Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις των άρθρων 9, 52 ν. 2696/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 46 Ν 3542 και 109 του Ν, 96/99 “Περί Κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”,
■ Την υπ αριθμ. 1002/8/19 από 2-5-2013 αναφορά του Α.Τ. Καλαμπάκας, με την οποία προτείνεται ο περιορισμός της κυκλοφορίας των τροχοφόρων για την περιφορά του ΙΕΡΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ.
2- Αποβλέποντες στην ευταξία κατά την διάρκεια της περιφοράς στην διευκόλυνση της προσέλευσης των πολιτών και της Κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων, στην ακώλυτη πραγματοποίηση των θρησκευτικών εκδηλώσεων, καθώς και την πρόληνη τροχαίων ατυχημάτων,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-5-2013 κατά τις ώρες 20.00′ έως 22.00′ για την περιφορά του ΙΕΡΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ στην πόλη της Καλαμπάκας:

1) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων στις κατωτέρω οδούς:
α) στην οδό ΒΛΑΧΑΒΑ και στο τμήμα αυτής από τον Ι.Ν.Αγ. Βησσαρίωνος έως την Πλ. Δημαρχείου και β) στην οδό ΚΟΝΔΥΛΗ και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Βλαχάβας και της Πλατείας Ρήγα Φεραίου. )

2) Την απαγόρευση της στάθμευσης και της κυκλοφορίας των τροχοφόρων, στην οδό ΤΡΙΚΑΛΩΝ και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού ΡΑΜ1ΜΙΔΗ και της Πλατείας Δημαρχείου. Η Κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο σήμανση.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

– Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ,
– Η εκτέλεση ανατίθεται στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr