“Παρατημένη” εδώ και χρόνια.. η καλύτερη παιδική χαρά της Καλαμπάκας

0 1.387

Πλησίον της οδού Πίνδου και “κάτω” από τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμπάκα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια η γνωστή παιδική χαρά η οποία δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση, καθώς οι εκάστοτε δημοτικές αρχές δεν έδιναν καμία σημασία για την αξιοποίησή της ή και αν έδιναν, ήταν να κόψουν μόνο κάποια κλαδιά από τα δέντρα που υπάρχουν ( και χορτάρια… ) και τα παλιά της παιχνίδια να είναι σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην πάει κανένα παιδί!

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, είναι μια από τις λίγες που έχει δροσιά το καλοκαίρι καθώς περιβάλλεται από δέντρα και θα μπορούσε να φιλοξενεί παιδάκια και γονείς, για να περνά ευχάριστα η ημέρα τους μέσα στη ζέστη αλλά και να αξιοποιηθεί ο χώρος ανάλογα!

Μήπως να δουν πιο σοβαρά κάποια πράγματα αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στην Καλαμπάκα και να αφήσουν στην άκρη τα πολύ μεγάλα σχέδια, αρχίζοντας από τα μικρά και κυρίως να ασχοληθούν με τα παιδιά;

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Τα παιδιά του Δήμου Μετεώρων θα έχουν τις παιδικές χαρές που δικαιούνται

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr