Μετεωρολογικός σταθμός στο ΓΕΛ Καλαμπάκας από το Αστεροσκοπείο Αθηνών

Την προηγούμενη Παρασκευή ειδικευμένοι επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Κωλέτση,

0 1.627

Την προηγούμενη Παρασκευή ειδικευμένοι επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Κωλέτση,

Την προηγούμενη Παρασκευή ειδικευμένοι επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Κωλέτση, Φυσικό-Μετεωρολόγο βρέθηκαν στην καλαμπάκα προκειμένου να εγκαταστήσουν στον χώρο του ΓΕΛ Καλαμπάκας τον μηχανολογικό εξοπλισμό υποστήριξης ώστε να παρέχει αξιόπιστα στοιχεία των καιρικών συνθηκών της πόλης μας σε όλους τους κατοίκους της Καλαμπάκας και όχι μόνον.

Ο σταθμός πλέον παρέχει τα δεδομένα του σε πραγματικό χρόνο ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία μέτρησης.

Της κίνησης αυτής είχε προηγηθεί η σχετική πρόσκληση από το Αστεροσκοπείο Αθηνών για εγκατάσταση του Μετεωρολογικού σταθμού προς το σχολείο μας λόγω της θέσης του και της σύνδεσης της ιστοσελίδας τού Λυκείου με το site meteo.gr.,Ακολούθησε η συνεννόηση του Φυσικού του σχολείου κ. Παππά Βασίλη με τους αρμοδίους του Αστεροσκοπείου αλλά και η απαραίτητη έγκριση τοποθέτησης από τον κ. Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός Καλαμπάκας «εκπέμπει» πλέον και στο διαδίκτυο στη σελίδα

www.meteo.gr/stations/kalampaka δίνοντας πληροφορίες 24 ώρες/24ωρο για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της υπηρεσίας meteo.gr για την πρόταση αυτή και την άμεση υλοποίησή της


Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr