Οι Καλαμπακιώτες αθλητές Αδάμος, Λαγούδης και Μπαταλογιάννης διακρίθηκαν σε αγώνες ποδηλασίας

Ευχάριστες ειδήσεις μας έρχονται για τους Καλαμπακιώτες αθλητές της ποδηλασίας, Αποστόλη Αδάμο, Παναγιώτη Λαγούδη και Χρήστο Μπαταλογιάννη.

0 543

Ευχάριστες ειδήσεις μας έρχονται για τους Καλαμπακιώτες αθλητές της ποδηλασίας, Αποστόλη Αδάμο, Παναγιώτη Λαγούδη και Χρήστο Μπαταλογιάννη.

aponomiΕυχάριστες ειδήσεις μας έρχονται για τους Καλαμπακιώτες αθλητές της ποδηλασίας, Αποστόλη Αδάμο, Παναγιώτη Λαγούδη και Χρήστο Μπαταλογιάννη. 

Συγκεκριμένα ο Καλαμπακιώτης αθλητής Μπαταλογιάννης Χρήστος στέφθηκε πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδος στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας σε αγώνα που διεξήχθη στον Βόλο την Κυριακή 24/02/2013.

Στην ίδια διοργάνωση ο Καλαμπακιώτης αθλητής Αδάμος Απόστολος κατέλαβε την τρίτη θέση.

Οι Καλαμπακιώτες αθλητές πρωταγωνίστησαν για μία ακόμη φορά σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό όπου μετείχαν αθλητές από όλους τους Θεσσαλικούς Νομούς.

Επίσης, σε προγενέστερο Διασυλλογικό αγώνα στις 17/02/2013, στην περιοχή της Λάρισας ο Αδάμος Απόστολος κατέλαβε ξανά την Τρίτη θέση ενώ ο Μπαταλογιάννης Χρήστος δεν κατάφερε να τερματίσει μετά από πτώση και τραυματισμό που είχε, ενώ στην διάρκεια του αγώνα βρισκόταν συνεχώς στην πρώτη θέση.

Σε αγώνα SEMIMARATHON που διεξήχθη στην περιοχή της Σαλαμίνας ο αθλητής Λαγούδης Παναγιώτης κατέλαβε την πρώτη θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Καλαμπακιώτες αθλητές που αποτελούν δυνατά χαρτιά στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας και πρωταγωνιστούν σε αγώνες τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της σκληρής προπόνησης και προσπάθειας που καταβάλουν.

Να τονίσουμε ότι οι Καλαμπακιώτες αθλητές αγωνίζονται με τα χρώματα ομάδων ( ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΔΑΜΟΣ Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΠΟΔ. ΤΜΗΜΑ Π.Α.Ο.Κ.) καθώς στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει αγωνιστικό τμήμα ποδηλασίας. Ελπίζουμε στο προσεχές μέλλον να καταφέρουν να τρέξουν με τα χρώματα του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλαμπάκας, εφόσον υπάρξει συνολική βοήθεια από Τοπικούς Φορείς και από τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, κίνηση που θα αποτελέσει διαφήμιση για τον τόπο μας.

Επόμενος σταθμός για τους Καλαμπακιώτες αθλητές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB MARATHON που θα διεξαχθεί στην Σαλαμίνα στις 10/03/2013. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

aponomi

Στο κέντρο ο Μπαταλογιάννης Χρήστος. Δεξιά όπως βλέπουμε την φωτό ο Αποστόλης Αδάμος

bat

Επάνω ο Χρ. Μπαταλογιάννης

Επάνω στην 1η θέση ο Λαγούδης Παναγιώτης

adamos

Επάνω ο Αποστόλης Αδάμος. Κάτω ο Παναγιώτης Λαγούδης

taygetos

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr