Κ.Ε.Κ Σταγών – Επιλέχθηκαν οι επιτυχόντες σε πρόγραμμα κατάρτισης

Το Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ» στο πλαίσιο του προγράμματος με αντικείμενο:

0 361

Το Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ» στο πλαίσιο του προγράμματος με αντικείμενο:

Το Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ» στο πλαίσιο του προγράμματος με αντικείμενο: “ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ”

Ανακοινώνει, ότι εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο http://www.voucher.gov.gr τα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες του άνω προγράμματος και καλεί τους ενδιαφερόμενους να απευθυνθούν στο Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ», στον 1ο όροφο του κτιρίου. (Ρούβαλη 1 & Κόρσαρη) και ώρες 09: 00 π.μ. – 13:00μ.μ. καθημερινά, έχοντας μαζί τους τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) για να μάθουν αν είναι στους επιτυχόντες ή όχι.

Οι νέοι δικαιούχοι των επιταγών κατάρτισης καλούνται να παραλάβουν αυτοπροσώπως την επιταγή κατάρτισης (training voucher) από το Τ.Υ. ΟΑΕΔ Καλ/κας. Για την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης απαιτείται η επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης της ταυτότητας του ωφελούμενου.

Η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/09/2012 και θα λήξει την Τρίτη 16/10/2012.

Διευκρινίζεται ότι η αναφερόμενη προθεσμία παραλαβής των επιταγών κατάρτισης αφορά μόνο στους επιλαχόντες του προγράμματος. Οι Ωφελούμενοι δεν επιτρέπεται να έχουν παρακολουθήσει ή να παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισης, που οδηγεί σε πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων ΤΠΕ, το τελευταίο ένα (1) ημερολογιακό έτος. Για τους Ωφελούμενους γίνεται αναστολή του επιδόματος ανεργίας για όσο χρόνο διαρκεί η κατάρτισή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.: 24320 75275. Υπεύθυνος κος Σινάνης Χρήστος

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Για το ΚΕΚ «ΣΤΑΓΩΝ»

Δημήτριος Σακελλαρίου

Διαχειριστής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr