Ο Λευτέρης Τσιάρας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.242

Είναι μεγάλη μου χαρά που ο Λευτέρης Τσιάρας αποφάσισε να με τιμήσει και να συμμετάσχει στον Συνδυασμό μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Λευτέρης Τσιάρας του Δημητρίου είναι 56 ετών και παντρεμένος με την Κατερίνα Πανταζή.

Επαγγελματίας κτηνοτρόφος με έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό τομέα. Νυν Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χασίων, εκπροσωπώντας με δυναμισμό, γνώσεις και τεκμηριωμένες προτάσεις τους συναδέλφους του στα αρμόδια όργανα και φορείς. Παράλληλα ως αντιπρόσωπος του Δήμου Μετεώρων στη νέα ΠΑΣΕΓΕΣ και με την ιδιότητα του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κλάδου της κτηνοτροφίας με ιδιαίτερη φροντίδα για τους νέους κτηνοτρόφους .

Πρόσθετα των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων δεν λείπει το ενδιαφέρον του για κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. Επί τρεις συνεχείς θητείες έχει διατελέσει πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου με αξιόλογο πολιτιστικό έργο.

Στην επαγγελματική και κοινωνική του πορεία προστίθεται και η υποψηφιότητα του στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με επικεφαλής το Θεόδωρο Αλέκο.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά, επαγγελματικά του πρωτογενή τομέα και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Πάντα ανιδιοτελής αρωγός σε προσπάθειες που αναδεικνύουν τη πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Μετεώρων.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Στόχος είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ενωτικό πνεύμα συνεργασίας. Στρατεύομαι κι εγώ με τις δυνάμεις και ικανότητες που διαθέτω μαζί με όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας «Ανοικτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου και στην προσπάθεια να κερδίσουμε τις εκλογές για να φέρουμε ένα νέο ΗΘΟΣ διοίκησης. Απαιτείται να εξορίσουμε το ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Επιβάλλεται να καταστήσουμε τη Δημοτική Αρχή αποτελεσματική με βασική αρχή τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα ανθρώπινο και ποιοτικό μέλλον σε αυτή τη γενιά και σε εκείνη που έρχεται».

Λευτέρη σε καλωσορίζω στο Συνδυασμό μας και σ΄ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.

Μαζί θα πορευτούμε σ΄αυτόν τον αγώνα εξορίζοντας το ΨΕΜΑ και την Υποκρισία.

Μαζί θα οικοδομήσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ Πολιτών και Δήμου Μετεώρων

Για το Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Δήμο Μετεώρων

Σωτήρης Παπαχρήστος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr