Εκπαιδευτική επίσκεψη του 5ου Νηπιαγωγείου στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

0 6.422

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας της πόλης μας επισκέφθηκαν σήμερα τα παιδάκια του 5ου Νηπιαγωγείου, συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η επίσκεψη ξεκίνησε ως ένας χαρούμενος περίπατος, με τραγούδια και γλυκές παιδικές φωνούλες στη διάρκεια της διαδρομής. Τα παιδάκια, έχοντας ενημερωθεί από την προηγούμενη ημέρα, με πολλή ανυπομονησία περίμεναν να δουν τα θαυμάσια εκθέματα του Μουσείου, που δυστυχώς για την πόλη μας, για λίγες ακόμη ημέρες θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες.

Είχαν την ευκαιρία να δουν την παλιά σχολική αίθουσα, τα βιβλία, το εποπτικό υλικό, τις σχολικές ενδυμασίες παλιότερων εποχών, να παρακολουθήσουν την προβολή ενός αρχειακού video για τα Μετέωρα, καθώς και μια εξαιρετική επίδειξη “μαγικών” παιχνιδιών για τις φυσικές επιστήμες που τα ενθουσίασαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων/κηδεμόνων στον κύριο Παύλο Μπαλογιάννη  και στα δύο ευγενέστατα κορίτσια, την Κατερίνα και την Αναστασία για την εξαιρετική ξενάγηση που πραγματοποίησαν!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr