Με αέρα ανανέωσης η ομιλία Χατζηγάκη στα Τρίκαλα

0 381

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ύψος του γλυπτού “Ομπρέλα” θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη στα Τρίκαλα.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά στο πρόγραμμά του για την ανάπτυξη της πόλης και του νομού Τρικάλων ζητώντας από τους πολίτες μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορούν μαζί να κάνουν τα λόγια, πράξεις και να στηρίξει από θέση ευθύνης τους συμπολίτες του την επομένη των εκλογών.

Θα απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στους νέους να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει την καλύτερη γνώση των προβλημάτων και που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για τα δικά του.

Γνωρίζοντας πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία είναι σύνθετα και πολυεπίπεδα ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης που διαθέτει τις επιστημονικές γνώσεις και πολυετή εργασιακή εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέας θα επισημάνει πως μόνο μέσα από τον διαρκή διάλογο και την συνεργασία μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Έχει εξάλλου πολλές φορές μέχρι σήμερα τονίσει πως “δεν είναι μόνο η ανανέωση που σήμερα επιβάλλεται για να ξεπεράσουμε τις παλαιοκομματικές πρακτικές, αλλά πρέπει η ανανέωση αυτή να συνδυάζεται και με τον ορθολογικό, επιστημονικά τεκμηριωμένο λόγο και κυρίως τιμιότητα που να μπορεί να δώσει λύσεις”.

Στην κορύφωση της προεκλογικής του εκστρατείας, που έρχεται σε συνέχεια των μεγάλων συγκεντρώσεων σε κάθε πόλη ή χωριό του νομού Τρικάλων, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης θα ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου για να φέρει κάτι καινούργιο στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, σε αντίθεση με όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr