Στην Καλαμπάκα για δοκιμές η Ferrari f8 Tributo – VIDEO

0 2.080

Ημέρα δοκιμών ελέγχου ελαστικών και setup αυτοκινήτου ήταν η σημερινή για την Ferrari f8 Tributo και τον οδηγό της Fabio Barone στην περιοχή μας σε μια προσπάθεια να σπάσει το Guiness World Speed Record, διανύοντας, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, συγκεκριμένη διαδρομή που βρίσκεται κοντά στα εντυπωσιακά  Μετέωρα, εκτός του αρχαιολογικού χώρου .

Συγκεκριμένα η δοκιμή εγινε από Διάβα έως και το γήπεδο της Καλαμπάκας ( video )  και πολλοί είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μοναδικό όχημα στον δρόμο.

Αύριο Τρίτη 25 Απριλίου 15.00-15.30 η διαδρομή είναι  από τα όρια της Διάβας σε συγκεκριμένο σημείο εκκίνησης (έναντι οικίας Β. Τσιαντή ) με τερματισμό στην Ε.Ο Ιωαννίνων – Τρικάλων σε συγκεκριμένο σημείο τερματισμού (σηματοδότες έναντι γραφείων ΔΕΗ) ,

Μετά τον τερματισμό το F8 Tributo Racing, θα οδηγηθεί με το safety car και χαμηλή ταχύτητα στον αύλειο χώρο του Κέντρου Ψηφιακής Προβολής Μετεώρων  , όπου οι θεατές θα μπορέσουν να δουν από κοντά το αυτοκίνητο και οι διοργανωτές να κάνουν αντίστοιχες δηλώσεις .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr