Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Χουχουρέλου με το συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου

0 2.979

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ονομάζομαι Βασίλης Χουχουρέλος του Παντελή και της Χρυσούλας. Έχω καταγωγή από τη Βλαχάβα..

Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Κομάτα ιδ.υπαλληλος και πατέρας δύο παιδιών.

Όλα τα χρόνια εργάζομαι ως χειριστής μηχανημάτων έργου σε διάφορες ιδιωτικές εταιρίες, καθώς στο δήμο Μετεώρων ως χειριστής φορτωτή και σαρώθρου.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως χειριστής στην Δ.Ε.Υ.Α Τρικάλων.

Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων και της θεωρίας. Είμαι άνθρωπος των έργων. Αυτό είναι που μας ενώνει με τον Σωτήρη Παπαχρήστο. Η πράξη και η αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι και το βασικό στοιχείο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Μετεώρων.

Μέσω της απασχόλησης μου βλέπω καθημερινά τα προβλήματα του τόπου μας. Κρατάνε χρόνια χωρίς κανένα ενδιαφέρον από τους αρμοδίους για την επίλυσή τους.

Στόχος μου δεν είναι να εξελιχθώ στα κοινά. Όχι! Στόχος μου είναι να προσφέρω σ΄αυτό το τόπο. Να συμμετέχω σε μια ομάδα που θα οικοδομήσει συνθήκες, κίνητρα και υποδομές έτσι ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στο τόπο μας και αυτά με τη σειρά τους να δημιουργήσουν το δικό τους πυρήνα ζωής. Κοινό όραμα της ομάδας Παπαχρήστου είναι η αναδείξει του δήμου Μετεώρων σε πρότυπο Δήμο για την ευημερία των πολιτών. Για όλα αυτά, Φίλες και Φίλοι δέχθηκα τη πρόταση του Σωτήρη Παπαχρήστου και μετέχω στο συνδυασμό του. Δεν θα εργαστούμε με τα λόγια άλλα με τα έργα μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr