Ξανά εντυπωσιακή συμμετοχή στην ομιλία Χατζηγάκη

0 4.688

Με εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών, για ακόμη μια φορά, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Μικέλης Χατζηγάκης βρέθηκε χθες  στο καφέ Cuppers επί της οδού Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Ήταν πραγματικά μαζική η προσέλευση συμπολιτών κάθε ηλικίας προκειμένου να ακούσουν από τον νέο υποψήφιο Βουλευτή τις τεκμηριωμένες απόψεις του, να συζητήσουν μαζί του και να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

“Απαιτείται βελτίωση των συντελεστών, σύγχρονο κεφαλαιοποιητικό σύστημα για τις συντάξεις”, είπε ο Μικέλης Χατζηγάκης, “που θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε όντως κοινωνική πολιτική στο συνταξιοδοτικό μας σύστημα”.

“Μπορεί τα σημαντικότερα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα να μην είναι μόνο εγχώρια, αλλά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…. εμείς εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε, χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική που θα ενισχύσει επιχειρήσεις και πολίτες”, συνέχισε.

“Για να συνεχίσουμε σταθερά στον δρόμο που ανοίξαμε μετά το 2019 είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ακόμη πιο πρόσφορο έδαφος για προσέλκυση επενδύσεων καθώς επίσης να διαμορφώσουμε σύγχρονη κουλτούρα επιχειρηματικότητας, κάτι που αφορά περισσότερο τους νέους μας”.

Προσωπικός μου στόχος είναι όχι μόνο να αποτραπεί το κύμα φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, και να ξαναγυρίσουν σταδιακά στον τόπο μας με καλούς μισθούς ή ακόμη δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr