Εκδήλωση – δράση του Γυμνασίου Οξύνειας για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

0 1.650

Σήμερα, Παρασκευή 7/4/2023, το Γυμνάσιο Οξύνειας είχε τη χαρά να υποδεχτεί στο χώρο του σχολείου τον συγγραφέα παιδικού βιβλίου και ηθοποιό κ. Ζήση Παπαϊωάννου.

Ο συγγραφέας, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, παρουσίασε το παιδικό του βιβλίο «Βασιλική – Η μαγική ηχώ της Επιδαύρου» και μας ενημέρωσε για το νέο του βιβλίο που είναι έτοιμο και θα εκδοθεί στο προσεχές διάστημα με τίτλο «Το σπιρτόκουτο και η λευκή λίμνη», από τις εκδόσεις Σιδέρη.

Μας ενημέρωσε επίσης, για τις τελευταίες για τις τελευταίες του δουλειές ως ηθοποιός, καθώς συμμετείχε στις ελληνικές ταινίες «Ευτυχία», «Σμύρνη μου αγαπημένη» και στη σειρά «Φλόγα και Άνεμος». Σημαντικός σταθμός είναι και η συμμετοχή του στην ταινία της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο “Rise”- «Η άνοδος». Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους μαθητές για κοινωνικά θέματα.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου που έχει ορισθεί η 2 Απριλίου. Η δράση αυτή είχε στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και την τόνωση του ενδιαφέροντος των παιδιών για το βιβλίο.

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου, ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Ζήση Παπαϊωάννου για την επίσκεψή του στο σχολείο μας ευχόμενοι πάντα πρόοδο και επιτυχίες!

Ευχαριστούμε, επίσης τις εκδόσεις «Μιχάλη Σιδέρη» για την ευγενική προσφορά βιβλίων στο σχολείο μας, βοηθώντας έτσι τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr