Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Παναγίας στη Βιβλιοθήκη!

0 538

Τη Τετάρτη 5 Απριλίου είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Βιβλιοθήκη τους μικρούς μαθητές από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Παναγίας του Δήμου Μετεώρων. Αρχικά οι μαθητές ξεναγήθηκαν και στα τρία επίπεδα της Βιβλιοθήκης, γνώρισαν τη συλλογή και ενημερώθηκαν για όλα τα προγράμματα. Έμαθαν πως μπορούν να γίνουν μέλη και πως μπορούν να χρησιμοποιούν τη Βιβλιοθήκη κάθε φορά που θα βρίσκονται στη Καλαμπάκα.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ανάγνωση του παραμυθιού του συγγραφέα  Αντώνη Παπαθεοδούλου «Οι καλές και οι κακές μάγισσες», που αναφέρεται στο θέμα της λεκτικής βίας, και ακολούθησε δραστηριότητα με τα παιδιά να διαχωρίζουν μαγικές λέξεις σε καλές και κακές, που μας προσφέρουν χαρά ή μας πληγώνουν.

Τέλος, έγινε μια παρουσίαση του εκπαιδευτικού πακέτου ρομποτικής mTiny, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά έως 6 ετών, φέρνοντας τα παιδιά πιο κοντά στο κόσμο της ρομποτικής και του προγραμματισμού.

Ευχαριστούμε πολύ το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Παναγίας για την επίσκεψη και τη συνεργασία. Τους περιμένουμε ξανά σύντομα και τους ευχόμαστε καλό Πάσχα!

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr