Ευχαριστήριο Ηλία Βασταρούχα

0 665

Ολοκληρώθηκε σήμερα η τσιμεντόστρωση του δρόμου που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία και το Ιερό Κοιμητήριο του χωριού μας.

Ήταν ένα πάγιο αίτημα των συγχωριανών μου οι οποίοι μου το επισήμαναν αρκετές φορές στις συζητήσεις μας. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη μας κύριο Κωνσταντίνο Αγοραστό καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη μας κύριο Χρήστο Μιχαλάκη για την άριστη συνεργασία που έχουμε, καθώς στην τελευταία μας συνάντηση πριν από ένα μήνα με διαβεβαίωσε ότι το αίτημα μου θα ικανοποιηθεί, όπως και έπραξε και δεν έμεινε μόνο στα “ΛΟΓΙΑ”.

Πώς λοιπόν να μην σεβαστείς και να μην εκτιμήσεις τέτοιους ανθρώπους για την συνέπεια και υπευθυνότητα των δεσμεύσεων τους, που στόχο έχουν μόνο την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Πάντα στέκονται δίπλα στο χωριό μας και προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματα μας. Επίσης ευχαριστώ θερμά την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αλλά και την εταιρεία Α.ΤΣΙΝΑΣ Ο.Ε. και όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν σε αυτό το έργο για τον επαγγελματισμό τους και την ευγένεια τους, δημιουργώντας αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Παρών στην επίβλεψη του έργου και ο Επίτροπος της Εκκλησίας μας κύριος Αθανάσιος Μανούσιος!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ ΗΛΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΑΣ

(Εκ Νέας Ζωής)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr