Καιρός: Νέο κύμα ισχυρών βροχών το Σάββατο – Πού αναμένονται περισσότερες βροχές και καταιγίδες

0 546

Το Σάββατο από τις πρωινές ώρες βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα επηρεασθούν περισσότερο

Σάββατο 4-3-2023

Καιρός: Από τις πρωινές ώρες βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες ισχυρότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ορεινά, λασποβροχές και μειωμένη ορατότητα λόγω της αφρικανικής σκόνης.

Άνεμοι: Νοτιάδες στο Ιόνιο 3-5, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 13, στη υπόλοιπη χώρα από 7 έως 16-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από τις πρωινές ώρες βροχές και πιθανές καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική συννεφιά με βροχές και πιθανές καταιγίδες. Άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς.

Κυριακή 5-3-2023

Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική, κεντρική χώρα και το ανατολικό Αιγαίο με λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από Δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 14, στην υπόλοιπη χώρα τους 7 έως 15-17 βαθμούς.

Δευτέρα 6-3-2023

Βελτίωση με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, συννεφιά με λίγες βροχές στη δυτική χώρα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι Δυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα τους 7 έως 16-18 βαθμούς.

Τρίτη 7-3-2023

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, τοπικές βροχές αναμένονται στη δυτική χώρα, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι Δυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα τους 7 έως 16-18 βαθμούς.

 

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr