Περισυλλέχθηκε η Ήρα από τη Διάβα

0 1.212

Σήμερα πρωί, ημέρα Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, μετά τη δημοσίευση της ομάδα εθελοντών, “Angels With Paws Meteora GR”, έσπευσαν οι υπάλληλοι του κυνοκομείου να περισυλλέξουν την υποσιτισμένη σκυλίτσα που της δόθηκε το όνομα Ήρα από το χωριό της Διάβας και να τη μεταφέρουν στην κτηνίατρο και Στατήρα Μαρία για τις πρώτες εξετάσεις και έλεγχο. Η Ήρα είναι περίπου 5χρονών και έκανε τις πρώτες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στο κυνοκομείο. Έγινε έλεγχος αναγνώρισης ταυτότητας (τσιπ) και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιον ιδιοκτήτη παρόλο που φέρει δύο περιλαίμια. Πιθανόν πρόκειται για εγκατάλειψη καθώς κάθε υπεύθυνος ιδιοκτήτης και κυνηγός είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει στο ζώο του, το τσιπάκι.

Στο άμεσο μέλλον θα επισκεφτούν εθελοντές και δικηγόρος,το χωριό Διάβα, για να έρθουν σε επαφή με κατοίκους για τις πληροφορίες περί καταγγελίας που επιθυμούν να κάνουν σε κάτοικο που συνηθίζει να αφήνει υποσιτισμένα κυνηγόσκυλα. 

Η ομάδα εθελοντών, ευχαριστεί τους υπαλλήλους κυνοκομείου και την κτηνίατρο και Στατήρα Μαρία για την άμεση ενεργοποίηση και παροχή υπηρεσιών στην σκυλίτσα Ήρα. 

Η Ήρα αφού σταθεί ξανά στα πόδια της θα δοθεί για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος μέσω της ομάδας εθελοντών αφού κοινοποιηθεί η πορεία της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr