Σωτήρης Χατζηγάκης – Αγορά οχήματος και η αλήθεια

Η όλη υπόθεση έχει κλείσει από τα τέλη Δεκεμβρίου, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και έχει διαγραφεί από τον προϋπολογισμό του ΤΑΧΔΙΚ η πρόβλεψη δαπάνης για τυχόν μελλοντική αγορά νέου θωρακισμένου αυτοκινήτου κατά το 2008.

0 220

Η όλη υπόθεση έχει κλείσει από τα τέλη Δεκεμβρίου, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και έχει διαγραφεί από τον προϋπολογισμό του ΤΑΧΔΙΚ η πρόβλεψη δαπάνης για τυχόν μελλοντική αγορά νέου θωρακισμένου αυτοκινήτου κατά το 2008. Από διμήνου είχε κλείσει η υπόθεση της δήθεν παραγγελίας και αγοράς νέου θωρακισμένου αυτοκινήτου

  • Η όλη υπόθεση έχει κλείσει από τα τέλη Δεκεμβρίου, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και έχει διαγραφεί από τον προϋπολογισμό του ΤΑΧΔΙΚ η πρόβλεψη δαπάνης για τυχόν μελλοντική αγορά κατά το 2008.

 

  • Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με βάση τις προδιαγραφές των υπηρεσιών ασφαλείας, διερεύνησαν, όπως είχαν υποχρέωση, το όλο θέμα της αντικατάστασης του παλαιού αυτοκινήτου, συχνά προβληματικού στη λειτουργία του, με βλάβες, προκειμένου να διαμορφωθεί από τις υπηρεσίες του ΤΑΧΔΙΚ η σχετική εισήγηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Το ΤΑΧΔΙΚ εξέτασε στη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2007 το θέμα και ενέγραψε για τον  Προϋπολογισμό του 2008 πρόβλεψη πιθανής δαπάνης για την αγορά νέου θωρακισμένου αυτοκινήτου, όχι ποσού 550.000 ευρώ (όπως ανακριβώς αναφέρθηκε), αλλά αρκετά μικρότερου. Πρόταση, η οποία απορρίφθηκε αμέσως από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Δεν υπήρξε όχι αγορά, αλλά ούτε καν παραγγελία και έγκριση για την ανάλογη δαπάνη.
  • Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, όχι μόνο απέφυγε να υιοθετήσει

την «καταγγελία» αυτή, αλλά παρουσίασε την αλήθεια, όπως εκτίθεται εγγράφως και παραπάνω.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr