Εκλογές-ΝΔ: Ποιοι κλείδωσαν στο ψηφοδέλτιο του Ν. Τρικάλων

0 5.529

Στην τελική ευθεία για την οριστική συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και σύμφωνα με πληροφορίες των «Π», σε πέντε περιφέρειες μάλιστα τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη κλείσει.

Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά” Πρόκειται για τη Β’ Πειραιά, τη Δράμα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τη Μεσσηνία, όπου η επιλογή περιλαμβάνει αρκετές γυναίκες, νέους υποψηφίους και αυτοδιοικητικούς.

Ήδη από τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η αποστολή της στελέχωσης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων είχε ξεκινήσει. Την αποστολή αυτή έχουν αναλάβει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, που συνομιλούν διαρκώς με …υποψήφιους για να είναι υποψήφιοι, εξετάζουν βιογραφικά, δέχονται και αξιολογούν προτάσεις. Την τελική απόφαση την έχει βέβαια ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» για όλους τους υποψήφιους σε πέντε εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Αναλυτικά, τα ονόματα που έχουμε «κλειδώσει» στις λίστες της ΝΔ – πέρα των νυν βουλευτών φυσικά – για τις προσεχείς εθνικές εκλογές στο νομό Τρικάλων είναι:

ΤΡΙΚΑΛΑ

1. Βλαχογιάννης Ηλίας, Υποστράτηγος ΕΛΑΣ ε.α., Πολιτικός επιστήμων, 71 ετών (ξανά υποψήφιος το 2019)
– Αν. Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ.
– Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (2012-2014).
– Νομάρχης Τρικάλων (2002-2006,2006-2010).
– Αιρετό μέλος Κογκρέσου Περιφερειών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
-Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (1991-1999).
-Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας (1999 μέχρι σήμερα).

2. Χατζηγάκης Μικέλης, Οικονομολόγος, CEO HEXICON POWER, 37 ετών ( ξανά υποψήφιος το 2019)
– Είναι Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Σουηδικής ενεργειακής εταιρείας Hexicon Power που δραστηριοποιείται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στα γραφεία της στην Αθήνα. Πιο πριν ήταν Επιχειρησιακός Διευθυντής (Chief Operating Officer) της Cobblestone Energy, κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, με έδρα το Ντουμπάι.
– Συμμετείχε στην σύνταξη του προεκλογικού κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ως εμπειρογνώμονας στον τομέα των επενδύσεων και της ρευστότητας και συνεργάτης του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.
– Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με την ΝΔ

3. Ξάνθη Χαρίκλεια, Δημοσιογράφος, 44 ετών (νέα υποψήφια)
-Από το 1999 έως το 2014, εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Από το 2014 μέχρι και σήμερα, εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει αρθρογραφήσει σε έντυπα της Αθήνας, ενώ έχει διατελέσει παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς σε θέματα πολιτισμού και ευρωπαΐκής πολιτικής.
-Από το 2019 μέχρι και σήμερα, κάνει ραδιοφωνική εκπομπή πολιτικού περιεχομένου στα Παραπολιτικά.
-Το 2015 εγγράφηκε στη Νέα Δημοκρατία, στον Τομέα Πολιτισμού, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία του κόμματος. Το 2019 εισήλθε στην πολιτική, ως υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική.

 

parapolitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr