Σοκ στην Κερατέα: Άνδρας βγήκε να μαζέψει χόρτα και καταπλακώθηκε από βράχο

0 878

Ένας άνδρας, που – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  – βρισκόταν στην περιοχή Σάκα, στην Κερατέα, για να μαζέψει χόρτα, καταπλακώθηκε από βράχο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 40χρονος μάζευε το μεσημέρι χόρτα στην Κερατέα, όταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη ζωή του. Ο άτυχος άντρας που ήταν μαζί με δύο φίλους του, χτυπήθηκε από βράχο που αποκολλήθηκε στο βουνό και πριν προλάβει να αντιδράσει, βρέθηκε σε γκρεμό 20 μέτρων. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος.

Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός, καταπλακωμένος από βράχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στο σημείο που βλέπετε στις εικόνες του newsit.gr, επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι δύο φίλοι του 40χρονου ειδοποίησαν αμέσως για βοήθεια και έτρεξαν προς το σημείο που είχε πέσει ο νεαρός. Ήταν όμως αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο στην περιοχή Σάκκα Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής. Για την ανάσυρση του επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνα Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 1ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr