Η Χαρά Ξάνθη στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά

0 1.601

Στη πρωινή εκπομπή του SKAI «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», φιλοξενήθηκε το Σάββατο η Χαρά Ξάνθη. Η νεαρά υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο σε διάφορους τομείς, στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της ακρίβειας και σημείωσε πως «Η κυβέρνησή μας είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στις ευάλωτες οικογένειες».

Αναφερθείς σε τρία βασικά στοιχεία (ακρίβεια, ανεργία και ελληνοτουρκικά) που απασχολούν σήμερα ως επί το πλείστον τους πολίτες, η Χαρά είπε ότι και στα τρία σημεία η ΝΔ υπερτερεί με μεγάλη διαφορά από την αντιπολίτευση, τονίζοντας πως ο κόσμος πιστώνει και αναγνωρίζει στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την ικανότητα της διαχείρισης μεγάλων κρίσεων.

Δραττόμενη δε της ευκαιρίας, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας προέτρεψε τους τηλεθεατές να επισκεφτούν τα Τρίκαλα και την γύρω περιοχή, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και να δούνε από κοντά τις ομορφιές τις περιοχής μας προβάλλοντας βίντεο από την πόλη της Καλαμπάκας και τα Άγια Μετέωρα.

Η Χαρά για ακόμη μια φορά «μάγεψε» τους τηλεθεατές με τον μεστό λόγο της και την καθαρή της σκέψη.

…Αγαπημένοι μου, όσο υπάρχουν νέοι άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο που ασχολούνται με τα κοινά ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Εμείς από τη μεριά μας θα της ευχηθούμε να συνεχίσει με την ίδια ορμή και θέληση, γιατί η μόνη ελπίδα γι΄ αυτή την πατρίδα, είναι οι νέοι άνθρωποι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr