Λαρισαίος έπιασε τον κλέφτη στο σπίτι του…

0 816

Για τη ληστεία σε βάρος της ανήμπορης ηλικιωμένης τον αναζητούσαν από προχθές βράδυ, αλλά για κλοπές συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 33xpovos Λαρισαίος.

Ο οποίος, μέρα – μεσημέρι εισέβαλε χθες σε σπίτι, αφήνοντας εμβρόντητο τον ιδιοκτήτη που -σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ»- δεν έχασε την ψυχραιμία του και ακινητοποίησε τον κλέφτη, καλώντας στη συνέχεια τους αστυνομικούς της  Άμεσης Δράσης.

Ο 33χρονος Λαρισαίος είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της ληστείας σε βάρος της  ανήμπορης 77χρονης. Η 77χρονη, προχθές βράδυ και λίγο πριν τις 10, βρισκόταν έξω από το σπίτι της όταν, αιφνιδιαστικά, δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 33χρονο που την προσέγγισε πεζός πίσω της και μάλιστα «αφού την απώθησε, τη χτύπησε με αντικείμενο» σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Για να της αφαιρέσει έτσι το πορτοφόλι της, το οποίο τα μόνα που περιείχε ήταν το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ, καθώς και την αναπηρική κάρτα του συζύγου της. Ο 33χρονος έγινε αντιληπτός από διερχόμενο Λαρισαίο, ο οποίος τον καταδίωξε έως την πλατεία της Ανθούπολης, εκεί όπου έχασε την οπτική επαφή μαζί του.

Η 77χρονη από την πτώση της στον δρόμο τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό της  χέρι και στο κεφάλι.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας A0pioas ταυτοποίησε τα στοιχεία του 33χρονου ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελεί παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών για υποθέσει κλοπών.

Ο 33χρονος με την πάροδο του αυτοφώρου συνέχισε τη δράση του και χθες το μεσημέρι διέρρηξε το σπίτι Λαρισαίου την ώρα που αυτός βρισκόταν εντός, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσει. Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν χρυσαφικά, την προέλευση των οποίων εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, όπως επίσης ερευνά τη δράση του 33χρονου και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια.

Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

onlarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr