Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικοι από αργιλέ…

0 1.385

Περίεργες και παράνομες καταστάσεις, συμβαίνουν καθημερινά, πιά, στην Νέα Σμύρνη, καθώς όπως μας μεταφέρουν γονείς και συγγενείς, παιδιά έχουν υποστεί λυποθυμικά επεισόδια, μετά από… κάπνισμα αργιλέ, σε καφετέριες και άλλους χώρους, που λειτουργούν στην περιοχή της συνοικίας.

Χώροι, που διαθέτουν αργιλέδες, στην περιοχή και ειδικότερα σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας, εδώ και καιρό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε νόμιμους, αλλά και ανήλικους θαμώνες τους.

Πιο συγκεκριμένα, δυο περιπτώσεις, τουλάχιστον νεαρών παιδιών, από έως 14 χρονών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης μας, μετά από κάπνισμα αργιλέ με λυποθυμικό επεισόδιο, ενώ άλλα τέσσερα τουλάχιστον, παιδιά, λυποθύμησαν, επίσης μετά από χρήση αργιλέ, χωρίς να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε κάποια μεγαλύτερη δυσάρεστη συνέπεια, εκτός της ολιγοήμερης νοσηλείας τους με αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο, για τα παιδιά αυτά, αλλά, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο, ή τις μακροχρόνιες συνέπειες τέτοιων «δράσεων».

larissanet.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr