Έκρηξη Αβραμόπουλου… Υπέρ των κατοίκων του Κλεινοβού – VIDEO

0 2.203

Αντιδράσεις των κατοίκων του Κλεινοβού έφερε το θέμα που ήρθε προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων που ηταν: Τροποποίηση της υπ΄αρ. 13061/4-03-2020 παράτασης σύμβασης εκμίσθωσης δικαιώματος εμπορίας  ύδατος της δημοτικής πηγής στη θέση «ΠΑΛΑΒΗ» Κοινότητας Κλεινού, λόγω μεταβίβασης-εκχώρησης των δικαιωμάτων της μισθώτριας εταιρείας «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ Α.Ε.» προς την εταιρεία «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥ ΙΚΕ».

Κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν στην συνεδρίαση και αντέδρασαν στην εκμετάλλευση της πηγής εκφράζοντας την ανησυχία για την ποσότητα του νερού και την επάρκεια του για το χωριό.

Από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που έκανε τοποθέτηση στο σώμα, δώθηκαν οι ανάλογες διευκρινήσεις.

Ο κ. Παπαμιχαήλ τόνισε πως ειναι υπερ να υπάρχουν επενδυσεις και ζήτησε ένα χρονοδιάγραμμα για την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης με τον κ. Δήμαρχο να προτείνει τα 2 χρόνια.

Παραμένουμε στην προηγούμενη απόφαση μας και είμαστε αρνητικοί, σεβομενοι την απόφαση των κατοίκων και εκείνοι είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν πουν τι θέλουν τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ωστόσο ο κ. Αβραμόπουλος στην απόφαση που ήταν υπέρ με 14 υπέρ έκανε εκ νέου τοποθέτηση μετά από λεγόμενα του κ. Θώμου με την ένταση να ανεβαίνει για λίγο κερδίζοντας και τους κατοίκους που χειροκρότησαν την θέση της αντιπολίτευσης.

Με 13 όχι και 14 ναι πέρασε η απόφαση…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr