Βαγγέλης Βρύσης: Παραμένουν άλυτα προβλήματα της Βασιλικής

0 950

Προβλήματα που παραμένουν άλυτα από την Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου αναδεικνύει ο Γραμματέας της Οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής κ. Ευάγγελος Βρύσης.

Ο κ. Βρύσης ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Σωτήρη Παπαχρήστο με αγάπη για τον τόπο του, ανέδειξε προβλήματα της Βασιλικής τα οποία έχει κάνει ήδη γνωστά, αλλά παραμένουν άλυτα.

Στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του χωριού μεταξύ των άλλων είναι, μικρό τμήμα δρόμου που δεν ασφαλτοστρώνεται και με τις πρώτες βροχές δημιουργούνται λακκούβες, το πάρκο που έχει παγκάκια χαλασμένα, ξερά δέντρα και χόρτα, το κτίριο του πρώην Δημαρχείου στο κέντρο της Βασιλικής που έχει φθαρμένα παράθυρα και πηγές του χωριού που έχουν ακατάλληλο προς πόση νερό αλλά δεν έγινε άμεσα η σχετική ανακοίνωση του δειγματοληπτικού ελέγχου.

Στην Βασιλική παραβρέθηκε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σωτήρης Παπαχρήστος, ο οποίος είδε από κοντά την κατάσταση και τα όσα αναδεικνύει σε πρώτη φάση ο κ. Ευάγγελος Βρύσης που όπως δήλωσε θα υπάρξει και συνέχεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr