Στο πρώτο κύπελλο πίστας οι ποδηλάτες του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Το Σάββατο 9/02 ξεκινά ο χορός των κυπέλων Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Παίδων-Γυναικών και Νεανίδων.

0 260

Το Σάββατο 9/02 ξεκινά ο χορός των κυπέλων Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Παίδων-Γυναικών και Νεανίδων.

Το Σάββατο 9/02 ξεκινά ο χορός των κυπέλων Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Παίδων-Γυναικών και Νεανίδων. Το κύπελλο Ελλάδος στη ποδηλασία ολοκληρώνεται σε 3 με 4 αγώνες του αγωνιστικού έτους με πανελλαδική συμμετοχή. Από αυτούς τους αγώνες στο τέλος βγαίνει ανάλογα με την τελική βαθμολογία ο πρωταθλητής κυπέλου (Κυπελούχος).

Ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες και με αξιώσεις για μετάλλια. Έχει γίνει σοβαρή προετοιμασία από τον προπονητή Γρατσάνη Δ., ώστε να συμμετάσχει η ομάδα σε όλους τους αγώνες Κυπέλου Πίστας αλλά και Μ.Τ.Β. και Δρόμου με αξιώσεις για διακρίσεις. Ο προπονητής σε δηλώσεις του είπε : Παρ’όλο που για φέτος πρώτη φορά γίνονται όχι ένα αλλά με τρία κύπελλα ανά κατηγορία σε Μ.Τ.Β., Πίστας και Δρόμου, και οι αγώνες είναι πάρα πολλοί σε αριθμό για την φετινή χρονιά, εμείς έχουμε προετοιμαστεί και θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε με νίκες σε όλους τους αγώνες.

Το αθλητικό δυναμικό είναι διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι και σ’αυτό βοήθησαν όχι μόνο οι καινούργιες εγγραφές στο σύλλογό μας αλλά και οι νέες μεταγραφές οι οποίες βέβαια έχουν καθυστερήσει λόγω Ομοσπονδίας.

            Ο Ασκληπιός θα συμμετάσχει με τους:
Άνδρες :
Ζαλλαγκίτη.


Έφηβους :
Καράτζιος, Ευσταθίου, Κουτέλης.


Παίδας :
Μπαρούτας, Παπαπαναγιώτου.

Επίσης, στις 26/01 βραβεύτηκε ο αθλητής μας Καράτζιος Γεώργιος από την τοπική επιτροπή αθλητών ΠΕΠΑ στην κοπή πίτας που έγινε ως ο καλύτερος έφηβος ποδηλάτης της Ελλάδος για το έτος 2007, καθώς και τον προπονητή Γρατσάνη Δ. που κατάφερε την μεγαλύτερη άνοδο σε πανελλαδική θέση σωματείου.
Αυτό αποτελεί και μεγάλη τιμή για τους ίδιους καθώς και για τον Τρικαλινό σύλλογο, που αξιώνει τέτοιους αθλητές και προπονητές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr