Σκοράρουν αμφότεροι σε Τσεχία και Βελιγράδι!

0 259

Τρία εισιτήρια προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κρίνονται απόψε, καθώς διεξάγονται τρεις ρεβάνς για τη φάση των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επικεντρωνόμαστε στις αναμετρήσεις Πλζεν – Καραμπάγκ & Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα, με τα γκολ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

 

Παράλληλα, πλησιάζει και η έναρξη του Eurobasket 2022

 

  1. Πλζεν – Καραμπάγκ (22:00)

 

«Κορμιά» αναμένεται να πέσουν στην Τσεχία, όπου η Βικτόρια Πλζεν αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ. Μετά το 0-0 στο Αζερμπαίτζάν, η πρόκριση είναι ανοιχτή και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

➥ Οι Τσέχοι έχουν προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά οι Αζέροι έχουν μία τεράστια ευκαιρία μπροστά τους και δεν θέλουν να την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.90.

 

  1. Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα (22:00)

 

Μετά τη «ματσάρα» στο Ισραήλ, κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη Σερβία. Στο κατάμεστο γήπεδο του Βελιγραδίου, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 3-2, ενώ η Μακάμπι Χάιφα καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της και να πάρει εκείνη την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

➥ Δύσκολα θα δούμε «κλειστό» επαναληπτικό, καθώς η ένταση και το πάθος θα περισσεύουν. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.75.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr