Καλαμπάκα: Γλύτωσαν από θαύμα από τις πτώσεις δέντρων – Εκκλήσεις κατοίκων της Διάβας για απομάκρυνση του δέντρου αλλά…

0 2.675

Τα χειρότερα θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα στην Καλαμπάκα και στην Διάβα όταν η πρωτοφανής κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας, έριξε δέντρα στη Διάβα και έσπασε ένα τεράστιο τμήμα του πλατάνου που βρίσκεται στον Ι.Ν Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας προς την μεριά του δρόμου.

Και τα τρία περιστατικά έγιναν σε σημεία που η διέλευση των οχημάτων είναι αρκετά μεγάλη και στο περιστατικό της Καλαμπάκας, από το σημείο διέρχονται εκτός των εκατοντάδων οχημάτων και αρκετοί πεζοί. Για το συγκεκριμένο συμβάν οι αρχικές πληροφορίες ήταν το τεράστιο κλαδί να πέφτει σε παρκαρισμένα οχήματα αλλά ευτυχώς έπεσε δίπλα τους χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές!

Στο περιστατικό της Διάβας τα δυο δέντρα – ένα κοντά στην γέφυρα και ένα κοντά στην επιχείρηση “Αβραμόπουλος” έπεσαν εντός του οδοστρώματος με το ένα να κλείνει εντελώς την επαρχιακή οδό και να κάνει μεγάλη ζημία στο δίκτυο της ηλεκτροδότησης.

Μάλιστα όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της Διάβας για την περίπτωση του δέντρου που διέκοψε την κυκλοφορία και την ηλεκτροδότηση κατά καιρούς έχουν γίνει εκκλήσεις για απομάκρυνσή του αλλά δυστυχώς…. οι αρμόδιοι δεν έδωσαν την δέουσα σημασία!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr