Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων – Νέο Δ.Σ και στόχοι

Την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι εκλογές στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει θητεία για τα επόμενα τρία χρόνια.

0 353

Την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι εκλογές στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει θητεία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι εκλογές στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων για την ανάδιξη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει θητεία για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Πριν τις εκλογές προηγήθηκε ο οικονομικός απολογισμός από τα αρμόδια μέλη του προσωρινού Δ.Σ και συγκεκριμένα από τον ταμία Βασίλη Νταμπαλή που έκανε αναφορά για τα έσοδα – έξοδα της μέχρι τώρα ύπαρξης της Λέσχης.

Ακολούθησε η έκθεσε των πεπραγμένων από την Εβίτα Μιχαλίτση ενώ τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο πρόεδρος κ. Βασίλης Πρέβεζας που δεν έκρυψε τηυν δυσαρέσκιά του για την απουσία αρκετών και σημαντικών μελών από την Γενική Συνέλευση.

Ο κ. Πρέβεζας έκανε μια αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία της Λέσχης και τους στόχους που είναι διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και ενός αγώνα Rally Sprint στις αρχές καλοκαιριού.

Κοντά στην προσπάθεια της ΑΛΑΜ τάσσονται, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και η Ένωση Ξενοδόχων που έκανε και προσφορές για τους αγωνιζόμενους του αγώνα, όταν θα γίνει.

Κατά την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ που έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος – Βασίλης Πρέβεζας
  • Αντ/δρος – Σπύρος Τράντος
  • Γραμματέας – Μαρία Στεφάνου
  • Ταμίας – Βασίλης Νταμπαλής
  • Γενικός Έφορος – Αποστόλης Μπίτσης

Το kalabakacity.gr εύχεται καλή συνέχεια στο Δ.Σ της ΑΛΑΜ και καλή δύναμη!

Επάνω το νέο Δ.Σ της ΑΛΑΜ

alam IMG 9767alam IMG 9768

Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Πρέβεζας

alam IMG 9772alam IMG 9773

alam IMG 9767

alam IMG 9780

ΑΛΑΜ!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr