Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για ζητήματα που απασχολούν την Δ.Α. Τρικάλων

0 680

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, συναντήσεις με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο ΣΚΡΕΚΑ, τους Βουλευτές Τρικάλων κ.κ. Αθανάσιο ΛΙΟΥΤΑ, Κατερίνα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ και Αθανάσιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τους Αστυνομικούς Διευθυντές της Δ.Α. Τρικάλων Στυλιανό ΜΠΙΛΙΑΛΗ και Δημήτριο ΜΗΤΡΑΙΝΑ καθώς και με Αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. Τρικάλων, η οποία μας επισκέφθηκε στα Γραφεία μας, προκειμένου να ενημερωθούν για το διεκδικητικό μας πλαίσιο και τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Τρικάλων.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα και από την πλευρά μας κατατέθηκε εγγράφως Υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά μας, ούτως ώστε να ενημερωθούν εκτενώς για τα τρέχοντα θέματα που απαιτούν λύσεις.

Άπαντες οι προαναφερόμενοι αναγνώρισαν το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει σε πέρας ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός και δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν στο μέτρο του δυνατού και των αρμοδιοτήτων τους τις προσπάθειές μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr