Ανοιξιάτικος καλός καιρός το Πασχαλινό τριήμερο με λιακάδες και άνοδο της θερμοκρασίας

0 486

Καλός καιρός το τριήμερο του Πάσχα με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά, εξαίρεση την Τρίτη του Πάσχα λίγες βροχές στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα 24-25/4/2022
Καιρός: Λιακάδες με παροδική συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Αφρικανική σκόνη κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια χώρα από 6 έως 25 στην υπόλοιπη χώρα από 8 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι ασθενείς, το απόγευμα Νοτιάδες μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

Τρίτη του Πάσχα και Τετάρτη 26-27/4/2022
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η ανατολική Μακεδονία και Θράκη με λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, θα κυμανθεί από 7 έως 25-27 βαθμούς.

Πέμπτη και Παρασκευή 28-29/4/2022
Καλός καιρός, ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση τα βόρεια ορεινά με λίγες βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια Ελλάδα, θα κυμανθεί από 7 έως 25-26 βαθμούς.

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr