Ο Γενικός Πρόξενος της Γεωργίας στον Δήμο Μετεώρων

1 604

Τον Δήμο Μετεώρων επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Γεωργίας, κ. Nodar Komakhidze.

Κατά την παραμονή του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Φωλίνα Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσίκαρη Βασίλειο και τον ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου, κ. Νικολογιάννη Σπύρο ο οποίος με το πέρας των συνομιλιών τον συνόδευσε στην αίθουσα ψηφιακής απεικόνισης (3D) του δήμου μας.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις που σχετίζονται με την οικονομία, τον τουρισμό, τη θρησκεία και τον πολιτισμό. Λόγω της απουσίας του Δημάρχου κ. Αλέκου και του εντυπωσιασμού που τον προκάλεσε το ευρύτερο πολιτιστικό απόθεμα με αιχμή του δόρατος το γεωλογικό φαινόμενο και η ιερή μοναστική κοινότητα των Μετεώρων, ο κ. Πρόξενος εξέφρασε την επιθυμία να μας επισκεφθεί εκ νέου ενώ απηύθυνε κάλεσμα, αντιπροσωπεία του δήμου Μετεώρων να επισκεφθεί τη Γεωργία.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Υποπρόξενος λέει

    Αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό, το οτιδήποτε, το παραμικρό, για το Δήμο, μένουν άπρακτοι και βγάζουν δελτία τύπου για επισκέψεις ιδιωτών στο δημαρχείο.
    Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όταν την άλλη φορά ο κ. πρόξενος θα φέρει μαζί του τον μπατζανάκη του και τη συννυφάδα του!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr