Καλαμπάκα: Χρήματα στις κοινότητες με πρόταση Αβραμόπουλου

0 608

Ένα αίτημα των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων λύνεται με απόφαση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας και είχε θέσει σε προς συζήτηση με τοποθέτησή του, τον περασμένο Οκτώβριο ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης.

Σήμερα μετά την παρέμβαση αυτή που πήρε “σάρκα και οστά” αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα σε τοπικές κοινότητες για μικροδαπάνες, όπως κοπή χόρτων, για διάφορες βλάβες, κτλ με τα ανάλογα δικαιολογητικά πάντα.

Τα χρήματα οι πρόεδροι θα τα παίρνουν από λογαριασμούς που ανοίξουν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη και ζήτησε να δοθούν αναδρομικά και τα 2 χρόνια που δικαιούται η κάθε κοινότητα, παίρνοντας την απάντηση από τον κ. Αλέκο πως αυτό δεν μπορεί να γίνει για την ώρα.

Τα χρήματα – Πάγια Προκαταβολή – που θα δοθούν συνολικά στις κοινότητες είναι 69.000 χθιλ. ευρώ, στα μονομελή θα δοθούν 1.000 ευρώ, στα πενταμελή 2.000 χιλ. ευρώ και στην Τ.Κ. Καλαμπάκας είναι 4.000 με υπόλογο κάθε πρόεδρο της κοινότητας και πρέπει μέσα σε 6 μήνες να έρθουν με τα απαραίτητα παραστατικά να δικαιολογήσουν τις δαπάνες που θα κάνουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr