Ενημερωτικό δελτίο συμβάντων της Αστυνομίας για την Θεσσαλία

0 345

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση -3- περιπτώσεων κλοπής, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, από τους οποίους ο ένας εμπλέκεται στις 2 από τις 3 περιπτώσεις Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν -3- περιπτώσεις κλοπής, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, από τους οποίους ο ένας εμπλέκεται στις 2 από τις 3 περιπτώσεις.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ένας από τους δράστες, την 7-02-2022 τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αφού ανασήκωσε την πόρτα εισόδου καταστήματος (καφετέρια) της πόλης, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.
Επιπλέον, την 25-11-2021 τις μεταμεσονύχτιες ώρες, οι δύο δράστες, διέπραξαν τις ακόλουθες πράξεις:
• παραβίασαν, θραύοντας με φρεάτιο τη γυάλινη πόρτα καταστήματος (mini market) στη Λάρισα, ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό &
• με την ίδια μεθοδολογία, παραβίασαν τη γυάλινη θύρα καταστήματος (καφετέρια) της πόλης και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ σε κέρματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (11-04-2022) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινές φυλάκισης -4- και -3- ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————————— —————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών –
Αναζητούνται ακόμη δύο άνδρες-συνεργοί στην απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας Συνελήφθη, χθες (11-04-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας ημεδαπός, διότι από κοινού με δύο ακόμη ημεδαπούς άνδρες που αναζητούνται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από κατάστημα (φανοποιείο), ιδιοκτησίας ημεδαπού, μεταλλικό πλαίσιο παραθύρου βιομηχανικού τύπου, προκαλώντας φθορές στη βάση στήριξης αυτού, με τη χρήση βαριοπούλας.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -56- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και μία βαριοπούλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr